Verkkokaupan tilaus-, toimitus- ja maksuehdot

YLEISET EHDOT

Verkkokauppa on Suomen Rakennusmedia Oy:n (Y-tunnus 0556229-9) omistama ja käyttämä markkinapaikka. Näitä sopimusehtoja sovelletaan Suomen Rakennusmedia Oy:n ja sen asiakkaiden välisessä kauppasuhteessa. Suomen Rakennusmedialla on oikeus päivittää näitä sopimusehtoja ilman ennakkoilmoitusta. Tilauksiin sovelletaan tilaushetkellä voimassa olevia sopimusehtoja.

Suomen Rakennusmedia Oy ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä. Ylivoimaisena esteenä pidetään sellaista ennalta arvaamatonta seikkaa tai olosuhteiden muutosta, joka on Suomen Rakennusmedia Oy:n mahdollisuuksien ulkopuolella. Suomen Rakennusmedia Oy on velvollinen ilmoittamaan asiakkaalle ylivoimaisesta esteestä viivytyksettä.

TUOTTEET

Tuotteen käyttöoikeus alkaa, kun Suomen Rakennusmedia Oy on luovuttanut tilaajan nimeämälle käyttäjälle käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Kaikki koulutustuotteet on mahdollista tilata kertatilauksena. Henkilökohtainen käyttäjälisenssi on voimassa koulutuskohtaisesti 1 kk – 12 kk tilauksesta.

Osa koulutustuotteista on mahdollista tilata kestotilauksena. Tilausjakso on koulutuskohtaisesti 12 kk – 5 v käyttäjätunnuksen vastaanottamisesta. Henkilökohtainen käyttäjälisenssi on voimassa 12 kk tilauksesta ja kestotilauksen uusiutumisesta. Kestotilausten laskutus tapahtuu tilausjakson alkaessa. Kestotilaus jatkuu automaattisesti, jollei sopimusta irtisanota ennen seuraavan tilausjakson alkua.

Tilaaja voi irtisanoa kestotilauksen kirjautumalla tilaajan hallinnointinäkymään verkkokaupassa tai ilmoittamalla irtisanomisesta kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen ekoulutukset@rateko.fi. Irtisanominen astuu voimaan uuden laskutuskauden alkaessa. Tilaus tulee irtisanoa vähintään yksi kuukausi (1 kk) ennen uuden laskutuskauden alkua.

Koulutustuote on henkilökohtainen, koulutuksen linkkiä ei saa jakaa muille eikä koulutusten osallistumisoikeutta saa siirtää toiselle henkilölle. Suomen Rakennusmedia Oy:llä on oikeus poistaa koulutuksesta henkilöt, joilla ei ole oikeutta osallistua koulutukseen. 

HINNASTO

Suomen Rakennusmedia Oy perii palveluiden käytöstä kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisen maksun. Hintoihin lisätään kulloinkin voimassa oleva arvonlisävero. Hintatiedot löytyvät koulutuskohtaisesti osoitteessa https://verkkokauppa.rateko.fi/ tai ottamalla yhteyttä Suomen Rakennusmedia Oy:n asiakaspalveluun.

Tilaaja on velvollinen tarvittaessa todistamaan hinnanalennukseen oikeuttavan jäsenyyden. Muussa tapauksessa Suomen Rakennusmedia Oy:llä on oikeus laskuttaa toimittamansa tuote tai palvelu normaalihintaan tai jälkikäteen veloittaa normaali- ja jäsenhinnan välinen erotus. Jäsenyysasioihin liittyvät kysymykset voi lähettää ottamalla yhteyttä Suomen Rakennusmedia Oy:n asiakaspalveluun ekoulutukset@rateko.fi.

MAKSUPALVELUN JA VERKKOPANKIN TARJOAA

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. 

Paytrail Oyj, Y-tunnus 2552865-3
Innova 2, Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

https://www.paytrail.com/


MAKSUEHTO JA LASKUTUSLISÄ

Tilaaminen laskulle vaatii rekisteröitymisen ja kirjautumisen verkkokauppaan. Maksuehto on 14 päivää.

Laskuihin lisätään kulloinkin laskutushetkellä voimassa oleva laskutuslisä. Tällä hetkellä (17.4.2024) voimassa oleva laskutuslisä on 0 € (alv 0 %). Erikseen pyydettäessä lasku on mahdollista saada paperisena. Tällöin veloitetaan paperilaskutuslisä 5 € (+ alv 24 %).
 

ASIAKAS JA TIETOSUOJA

Asiakas on velvoitettu tilausta tehdessään kirjaamaan tilauslomakkeella vaaditut tiedot oikeellisina. Asiakkaiden tiedot tallennetaan verkkokaupan käyttäjärekisteriin. Kaikkia rekisteriin tallennettuja tietoja käytetään ja säilytetään asiakassuhteen ylläpitämiseksi ja koulutustuotteiden käyttämiseksi.

Tilaukselle syötettyjen osallistujien tiedot tallennetaan Suomen Rakennusmedia Oy:n verkkokoulutusten opiskelijatietorekisteriin. Suoritustieto siirtyy Vastuu Groupin sähköisiin palveluihin sekä Zeroni-kulunvalvontajärjestelmään. Lisätietoja tietosuojaselosteessa.
Suomen Rakennusmedia Oy voi luovuttaa rekisterissä olevia tietoja sen kanssa samaan konserniin kuuluvalle Rakennusteollisuuden Koulutuskeskus RATEKOlle perusteltuja käyttötarkoituksia (kuten suoramarkkinointia) varten soveltuvan lainsäädännön mukaisesti.

Asiakas voi kieltää tietojensa käytön ja käsittelyn markkinointitarkoituksiin ja tarkistaa itseään koskevat tiedot ottamalla yhteyttä Suomen Rakennusmedian asiakaspalveluun. Yhteydenotot on tehtävä kirjallisena ja toimitettava allekirjoitettuina osoitteeseen: Suomen Rakennusmedia Oy/asiakaspalvelu, Eteläranta 10, 00130 Helsinki. 

Tietosuoja-asetuksen mukainen tietosuojaseloste on nähtävissä osoitteessa Suomen Rakennusmedia Oy, Eteläranta 10, 00130 Helsinki ja https://verkkokauppa.rateko.fi/tietosuojaseloste/

Päivitetty 17.4.2024