Flowers

eTeline – yritysasiakkaille

146,00  (+ alv 24%) / 5 vuoden välein

Kestotilaus

Telineasentajan eTeline-peruskurssilla käyt monipuolisesti läpi telineasentajan työhön ja telineasentamiseen liittyviä osaamisalueita. Kaikkien osien läpikäynti antaa kattavasti tietoa telinetöistä, niiden monipuolisuudesta ja erityisosaamista vaativista tehtävistä.

Kesto: 4-10 tuntia

Kielivaihtoehdot: suomi, englanti, viro, puola, venäjä

Suorituksen voimassaolo: 5 vuotta

Kohderyhmä

Koulutuksen ensisijainen kohderyhmä ovat telineasentajan työn aloittaneet tai alalla pitempään työskennelleet. Peruskurssi antaa hyödyllistä tietoa myös työmaan turvallisuuden-, valvonnan- ja työtilausten parissa työskenteleville henkilöille.

Koulutuksen sisältö

Koulutus koostuu kolmesta osasta.

Koulutuksen ensimmäisessä osassa käydään läpi perusasioita: työturvallisuutta ja työturvallisuusmääräyksiä, kaluston nostoon ja oikeisiin nostotapoihin liittyviä asioita, työmaalla työskentelyä ja telineen pystyttämisen, purkamisen ja peittämisen perusosaamista.

Toisessa osassa keskitytään osaamista vaativiin työtehtäviin kuten sääsuojaukseen, telinesuunnitelmiin, ankkurointiin, kuormituksiin ja telineiden turvalliseen käyttöön sekä omaan jaksamiseen raskaassa työssä.

Kolmannessa osassa käydään läpi erityisosaamista vaativia telinetyöskentelyn alueita kuten tavara- ja henkilönostimia, asbesti- ja sähkötöiden huomioimista ja erikoistelineiden kokoamiseen liittyviä asioita. Suljetussa tilassa työskentely, putkitelineet ja telineiden tarkastus ja käyttöönotto ovat mukana kolmannessa osassa.

Jokaisessa osassa osaaminen varmistetaan testeillä. Koulutuksen suoritusaika riippuu opiskelijan perusosaamisesta ja kokemuksesta.

Yleistä

Tilauksen tekemiseen tarvitset osallistujan veronumeron, puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen. Osallistujan veronumeron on löydyttävä rakennusalan veronumerorekisteristä. 

Tilauksen tekemisen jälkeen ja kestotilauksen tilauskauden vaihtuessa osallistuja saa kirjautumistiedot ja linkin koulutusjärjestelmään tekstiviestillä ja sähköpostilla. Osallistujalla on vuosi aikaa suorittaa koulutus. Vuoden suoritusaika alkaa uudelleen, kun tilauskausi vaihtuu. Suoritetusta koulutuksesta saa pdf-todistuksen, jonka lisäksi suoritus näkyy Zeroni-kulunvalvontajärjestelmässä.

Kestotilaus uusiutuu viiden vuoden välein, kunnes se irtisanotaan. Tilaus tulee irtisanoa vähintään yksi kuukausi (1 kk) ennen uuden laskutuskauden alkua verkkokaupassa tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun ekoulutukset@rateko.fi. Koulutustilauksen laskutus perustuu tilattujen koulutusoikeuksien määrään, ei kurssisuorituksiin.

Rakennusteollisuus RT liittoyhteisön jäsenille koulutuksen hinta on 73 €/hlö + alv 24% / 5 vuoden välein.